O Meni

Ja sam Aleksandar. Većini se odazivam na Aca, mada ima nekih kojima se uopšte i ne odazivam. Rodio sam se i odrastao pored Drine, ispod Gučeva, po kojem sam pravio prve nesigurne korake u planini sa drugarima iz seoske škole i mojim učiteljem Draganom.

Pomalo sam planinar, malo biciklista, još manje trkač i kajakaš, border i skijaš. I kad malo bolje razmislim, ništa od svega toga. Uživam u prirodi, veoma je poštujem i njen sam veliki ljubitelj. Šumar sam koji je spletom životnih okolnosti daleko od šume, osuđen na Beograd. Želim da verujem da sam večiti putnik, avanturista i istraživač.

Već dvadesetak godina sam član Planinarskog Klub Radnički iz Beograda. Mali krug velikih ljudi, koji se trude zajedno da novim pokoljenjima sačuvamo i obnovimo ono što su nama naši prethodnici ostavili.

Životni sam sapatnik jedne divne Mikše, koja me voli i kad ne zaslužujem baš i dopušta mi da odsanjam svoje snove. Zajedno vodimo kroz život Aniku, Tonija i Andreja. Troje opasno dobrih klinaca, kojima prenosimo strast da vole planinu, reku i more. Vetar i Kišu i Sunce. I mrak i zvezde. Da Vole.

Eto to sam ja.